La sediul Inspectoratului Județean Caraș-Severin a avut loc o ședință de lucru având ca scop relocarea Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” și a Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Reșița pentru perioada reabilitării și modernizării clădirilor celor două instituții de învățământ preșcolar.

La întâlnirea de lucru au participat, din partea Inspectoratului Județean Caraș-Severin, Lavinia-Carina Pristavu, inspector școlar general și Emilia Modrigan, inspector școlar pentru educație timpurie, iar din partea Primăriei Reșița, Mădălina-Miruna Chiosa, viceprimar, Liliana Dacica, director general al  Direcției Generale Învățământ, Cultură, Tineret, Sport și Culte și Lidia-Cosmina Roșian, director executiv Asistență Socială.

De asemenea au mai participat directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanți C.J.R.A.E. Caraș-Severin.

Au avut loc discuții pentru  identificarea și aprobarea celor mai bune soluții pentru asigurarea activității celor două instituții de învățământ preșcolar în condiții optime în noile locații.

Astfel, activitatea celor două grădinițe șe va desfășura, temporar, pe perioada reabilitării clădirilor proprii, în următoarele locații:

– Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” :

  1. grupele de program prelungit la parterul Corpului C (fosta Școală Gimnazială Nr. 12) al Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, situată pe strada Măcinului  nr. 3;
  2. grupa de program normal în incinta Grădiniței cu Program Normal „Pinochio” din Reșița, situată pe strada Aleea Daliilor nr. 5,

– Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița, situată pe strada Aleea Bazna nr. 2.