Sexagenar jefuit de un tânăr şi o minoră

Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apel 112, sâmbătă, 06 iulie, în jurul orei 22.00, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bărbat, de 62 de ani, din Reşiţa şi l-au agresat fizic, sustrăgându-i telefonul mobil.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje ale poliţiei.

Din primele verificări, s-a stabilit că persoana vătămată locuia singură, iar în cursul serii, ar fi permis accesul în locuinţă a unor persoane necunoscute. Acestea l-ar fi deposedat prin violenţă, de telefonul mobil, agresându-l cu un obiect tăietor-înţepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se faptul că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi de cercetare şi investigare, au ridicat probe şi au audiat martori, întocmind un cerc de suspecţi. Astfel, în dimineaţa zilei de duminică, 7 iulie, poliţiştii au identificat două persoane, un bărbat de 28 de ani şi o fată de 16 ani, ambii din Reşiţa, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea audierii şi stabilirii condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanţei, cu propunere legală.