[VIDEO] Regele Mihai: Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta

Regele Mihai a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma unui diagnostic destul de sever. Avocatul Casei Regale Andrew Popper a transmis o declaraţie în care comunică faptul că Majestatea Sa regele Mihai l se află in stare foarte gravă. “Regele Mihai“, a declarat Andrew Popper – “a suferit recent o operație fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază“. Veştile vin din Elveţia, acolo unde în urmă cu puţin timp s-a întrunit Consiliul Regal.

https://youtu.be/P78EcIiN5YM?t=106

Având in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteța Sa regală principesa Margareta.

Mesaj Regele Mihai I 1 martie 2016Atribuțiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteța Sa regală principesa Margareta.

Potrivit reprezentanţilor Casei Regale, majestatea sa a suferit o intervenţie chirurgicală şi va avea nevoie de un tratament complex. Familia Regală a făcut apel la discreție, deoarece în perioada următoare Regele va începe un tratament complex și de durată.

În acest moment, Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor elvețieni. Regele Mihai I are 94 de ani, iar până acum nu a mai suferit intervenții medicale sau boli de care să fi știut.

Născut la 25 octombrie 1921, perioada 1921-1927 reprezintă prima copilărie a principelui Mihai. În 1925 tatăl său, principele moștenitor Carol își anunță familia că relația sa cu Elena Lupescu este serioasă, iar la sfârșitul anului rămâne în străinătate cu amanta sa. În urma actului din 4 ianuarie 1926, Mihai devine principe moștenitor. Odată cu moartea regelui Ferdinand, Mihai devine pentru prima dată regele României, ultimul din dinastia de Hohenzollern-Sigmaringen.

Dumnezeu să-l ocrotească pe regele Mihai l.

Sursa: romaniaregala.ro, wikipedia.org

De același autor

Related Articles