Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în următoarea perioadă, noi serii de cursuri:

  • Administrator de condominii – începând cu 30 martie 2021
  • Arhivar – începând cu 7 aprilie 2021

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi sunt autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Participarea la cursuri de formare profesionala poate aduce multe beneficii, printre care o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare.

„La ora actuală, pe pagina web a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, sunt publicate 211 de oferte de angajare cuprinzând un număr de 1.246 de locuri de muncă. O ofertă relativ redusă, ţinând cont că numărul şomerilor la nivelul lunii noiembrie 2020 era 4.582. Astfel, într-o perioadă în care şomajul este în creştere, adulţii au nevoie, mai mult ca oricând, de reconversii profesionale. Îi încurajez pe toţi cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, să se înscrie cu încredere la programele noastre de formare profesională”, declară preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Informaţii şi înscrieri la Centrul de Formare Profesională CCIA Arad: strada Cloşca nr. 5, telefon 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro