Când oamenii cu inima mare se adună se întâmplă minuni!

Campania umanitară „Adoptă un salon la Reşiţa” a reuşit să atragă foarte mulţi voluntari. Cu ajutorul comunităţii s-a strâns până acum şi suma de 5.300 lei pe lângă materialele de construcţii primite de la diverse persoane care au arătat că le pasă! Cei care vor să doneze în continuare bani, o pot face în contul Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa.

Liga Studenilor Nr. Cont: RO52BRDE110SV16556251100

Cei care nu pot contribui financiar pot să se alăture proiectului şi să devină voluntari. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în 11, 12 şi 13 iulie, la Staţionarul II din Reşiţa, de la 8.30 ca să dăm împreună o mână de ajutor. Nu contează vârsta sau statutul social, dacă ştii să ţii o pensulă în mână trebuie să te alături acestui proiect. La final, toţi cei care contribuie, vor fi trecuţi pe o plăcuţă care va fi înrămată la intrarea în secţie.

Campania Adoptă un salon la Reşiţa a strâns 5.300 de lei, rugăm pe cei care cred în binele făcut că se întoarce mai devreme sau mai tarziu…Indiferent unde lucrează să deschidă o listă pentru cei care vor să doneze pe bază de semnătură din puţinul lor. Am adunat această sumă cu 5, 10, 30, 50, 300 ron etc. La final contează rezultatul. Puterea de a schimba ceva există în noi„, a precizat voluntarul inimos Lili Gherle.

Şi gestul tău contează, sprijină comunitatea!