Biroului Politic Național al PNL a aprobat propunerile pentru secretarii de stat și demnitarii cu rang de secretar de stat. Ambele propuneri ale PNL Caraș-Severin, aprobate cu unanimitate de voturi  în ședința Biroului Politic Județean din data de 11 ianuarie, au fost votate și de către membrii BPN în ședința din 13 februarie, în cadrul căreia au fost susținute de senatorul Ion Marcel Vela, președintele filialei PNL CS.

Astfel, filiala Caraș-Severin va fi reprezentată de Andrei Ungur, care va ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și de Claudiu Dolot, ca președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

“Pe lângă expertiza și CV-ul celor propuși, la selecția propunerilor PNL în cadrul coaliției de guvernare s-a avut în vedere și faptul că filiala Caraș-Severin a ocupat la alegerile din 6 Decembrie locul 8 în clasamentul național al rezultatelor obținute de Partidul Național Liberal, având cel mai mare procent din Regiunea Vest. Mâine, conducerea națională a PNL va valida și nominaliza propunerea filialei PNL Caraș-Severin pentru funcția de Prefect al județului, în persoana liberalului Cristian Gafu, actual prefect si avocat, care în noul mandat va avea statut de demnitar”, se precizează în comunicatul departamentului Comunicare al PNL Caraş-Severin.