Punctul de vaccinare anti COVID de la Soceni amplasat în cadrul Centrului de Permanenţă din localitate ar putea mâine să înceapă imunizarea cetăţenilor din etapa a 2 a pentru că din punct de vedere logistic, totul este foarte bine pregătiţ, susţine primarul comunei Ezeriş, Ioan Rusu.

În realitate însă, nu se ştie de când va deveni funcţional acest centru pentru că momentan nu sunt doze suficiente de vaccin!

Această clădire este foarte bine pusă la punct deoarece aici funcţionează Centrul de Permanenţă fix Soceni. Deci, din punct de vedere al dotării clădirii eu zic că se înscrie 100% ca şi o clădire cu tot ce trebuie ca să funcţioneze ca centru de vaccinare COVID, deci are intrare şi ieşire separată, are spaţii şi aparatură medicală, medicul coordonator şi-a făcut echipa, vă spun totul este pregătit, din punctul meu de vedere se poate vaccina de mâine la Soceni, doar să vină vaccinul„, ne-a transmis primarul Ioan Rusu.

Dacă unii oameni la începutul campaniei de vaccinare au fost mai rezervaţi în privinţa vaccinului, în prezent tot mai multe persoane doresc să se imunizeze. Primarul Ioan Rusu, ne-a declarat că primeşte zilnic cel puţin 5-6 telefoane pe numărul personal de la cetăţenii din Soceni, Ezeriş dar şi din localităţile învecinate cum sunt Brebu, Zorlenţ, Apadia, oamenii vor să se vaccineze dar din păcate la ora actuală nu este suficient vaccin anti SARS CoV-2.