Primăriile Reşiţa, Caransebeş şi Moldova Nouă au dezinfectat străzi, locuri de joacă şi staţii de autobuz pentru siguranţa cetăţenilor!

Primăria municipiului Reşiţa continuă să ia măsuri împotriva răspândirii noului coronavirus, astfel că, în această perioadă, pe raza municipiului se efectuează dezinfecţia locurilor de joacă, a parcurilor și a stațiilor de autobuz.

Totodată, noaptea se execută lucrări de spălare a străzilor și a trotuarelor cu soluție dezinfectantă.

Pe această cale, recomandăm cetățenilor să evite deplasările inutile și să evite spațiile aglomerate, transmit pe pagina oficială de facebook reprezentanţii primăriei Reşiţa.

Pentru a preveni infectarea cu COVID 19 şi Primăria Caransebeș, prin Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare, a realizat o acțiune de dezinfecție cu soluție pe bază de hipoclorit de sodiu în mai multe zone ale municipiului.

S-a acționat în Centrul Civic, Parcul Dragalina, Pipirig, Balta Sărată, Nord și în zona Spitalului Municipal de Urgență. Dezinfecția va fi reluată sâmbătă seara, în alte zone ale municipiului. Astfel de acţiuni de dezinfecţie vor mai avea loc pe străzile din Caransebeş, transmit reprezentanţii primăriei.

Şi la Moldova Nouă se continuă campania de dezinfecție la nivel de oraș.

“Am anulat orice activitate sportiva la Sala de Sport din Orașul Nou. Accesul in primărie este limitat, dacă se impune, îl vom restricționa. Vă rog, pe cei veniți din străinate şi sunteti in autoizolare, să anunţați DSP şi Primăria Moldova Noua. Am alocat sumele instituțiilor de învătamant pentru a menține un nivel de igiena corespunzător în momentul reînceperii activității școlare. Luăm în calcul anularea evenimentelor culturale cu ocazia sărbătorilor de Paste, dacă contextul nu este favorabil. Vă îndemn la calm şi responsabilitate. Vă îndemn să vă informaţi din surse oficiale. Astăzi România are eroi în spitale şi în cadrul instituțiilor MAI, oameni care merita respectul şi susţinerea noastră”, transmite primarul Adrian Torma.

Sursa foto: facebook primării

De același autor

Related Articles