Primăria Reşiţa caută city manager

Primăria municipiului Reşiţa organizează concurs pentru postul de administrator public al oraşului. Edilul Ioan Popa anunţă că viitorul city manager trebuie să aibă putere de muncă, integritate şi capacitatea de a gestiona proiecte mari. În plus, el trebuie să aibă studii superioare, experienţa în poziţii de conducere de minim 10 ani şi foarte bune aptitudini de negociere.

Viitorul city manager va avea atributii în derularea unor activitati precum eficientizarea cheltuielilor de functionare ale primariei si institutiilor din subordine, întretinerea investitiilor facute de municipalitate si reprezentarea institutiei în raporturile cu contractantii.

Primarul Ioan Popa îşi doreşte un partener cu putere de muncă, integritate și capacitatea de a gestiona proiecte mari.Noul administrator public al Municipiului Reșița va avea atribuții, alături de viceprimari, în derularea următoarelor activități:

-administrarea patrimoniul orașului;

-eficientizarea constantă a cheltuielilor de funcționare a Primăriei Reșița și ale instituțiilor din subordine;

-întreținerea investițiilor făcute de Primărie și reprezentarea instituției în raporturile cu contractanții;

-verficarea serviciilor contractate de municipalitate;

Profilul candidatului ideal: studii superioare; experiență în poziții de conducere în managementul public și/sau privat de minim 10 ani; cunoștințe solide de operare a sistemelor informatice; cunoștințe în domeniul bugetării și execuției de bugete; foarte bune aptitudini de negociere; stăpânirea limbii engleze la nivel avansat; rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului.

Cei interesați sunt rugați să trimită, în format electronic, un CV și o scrisoare de intenție către dna Tugmeanu Maria, sef serviciu Resurse Umane (controlintern@primariaresita.ro), până la data de 19 martie 2021. Persoanele selectate vor susține un interviu, iar 3 finaliști vor fi invitați la o discuție cu o comisie de selecție, condusă de mine. Câștigătorul va semna un contract de management până la sfârșitul mandatului.


De același autor

Related Articles