[AUDIO] Primăria Reşiţa are în plan un maraton al vaccinării împotriva COVID-19, acţiune ce se va desfăşura în municipiu

Un maraton al vaccinării împotriva noului coronavirus va fi organizat şi la Reşiţa! Acest lucru va fi posibil cu sprijinul primăriei care îşi doreşte ca acestă acţiune importantă să prindă contur fie în a doua jumătate a lunii mai, fie în luna iunie.

Deşi această idee este acum în stadiu de proiecţ, acest lucru se va materializa în scurt timp, dă asigurări Liliana Dacica, şeful Direcţiei Generale Învaţamânt Cultura, Tineret Sport şi Culte, din cadrul Primăriei Reşiţa.

“Ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu colegii mei din centrele de vaccinare a apărut ideea de a face un maraton al vaccinării şi la Reşiţa. Sperăm să ne putem organiza şi să avem solicitări şi în cadrul unei astfel de acţiunii.

Încercăm şi în funcţie de vaccinul existent în centrul zonal ne organizăm, trebuie să solicităm la centru, exact dozele de vaccin şi să vedem în luna mai sau în iunie, cert este că noi ne implicăm pentru a organiza acest maraton al vaccinării pentru că ne dorim să vaccinăm cât mai multe persoane, să scăpăm de pandemie şi să ne reluam activitatea cu toţii cât mai repede”, ne-a declarat Liliana Dacica, seful Directiei Generale Învatamânt Cultura, Tineret Sport si Culte, din cadrul Primariei Resita.

Vă reamintim că în 14 mai la Caransebeş la centrul din incinta salii de sport a Şcolii Generale nr 8. va fi organizat un maraton al vaccinarii. Persoanele interesate pot merge doar cu buletinul pentru a se imuniza cu serul Pfizer.

De același autor

Related Articles