Primăria Lugoj vrea să redeschidă Bazarul

150

Anul începe cu vești bune, pentru comercianții care în trecut își vindeau mărfurile în bazarul de pe Splaiul Morilor, în apropiere de fosta Autogară. După aproape doi ani de la închidere, din luna martie aceștia ar putea reveni din Piața Agroalimentară, în vechea locație, dacă Primăria Lugoj se va ține de cuvânt și va rezolva problemele care au dus la închiderea lui.

“Am înlocuit toate ușile de la intrare și vom continua investițiile. Mai avem doar sarcina de a completa numărul de hidranți ceruți de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, lucru care se va întâmpla în luna februarie. În rest, totul este pus la punct, iar în martie, intenționăm să redeschidem bazarul”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Conform proiectului, acolo ar trebui realizate 73 de magazine, împărțite oarecum egal, deoparte și de alta a bazarului, în interior. Fiecare va avea 15 metri pătrați și vor fi prevăzute cu instalații de stins incendiile, senzori de avertizare pentru incendii, instalație de apă și chiuvetă, energie electrică și contor de curent.

Ion Moldovan