Prefectul judeţului Caraş-Severin îndeamnă cărăşenii să meargă la vot!

Prefectul judeţului Caraş-Severin îndeamnă cetăţenii să meargă la vot. Matei Lupu a ales să voteze astăzi la secţia cu NR. 19 amplasată în cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa. După ce a votat a ţinut să le transmită românilor un mesaj. Prefectul Matei Lupu:

„Am venit să votez cu speranţa pentru mai bine, ca orice cetăţean român. Şi mai am o doleanţă şi o spernaţă, a mea ca noi românii să nu ne mai urâm unii pe alţii, să nu mai venim la vot să votăm împotriva a ceva sau a cuiva ci să venim la vot ca să votăm pentru cineva, pentru ceva. Eu mă bucur că avem această posibilitate, avem acest drept. Consider că avem şi o obligaţie morală ca să votăm, votul nostru contează iar pentru mine este o mândrie să-mi aleg preşedintele, indiferent de nume sau de culoarea politică”, a declarat prefectul Matei Lupu.

Pâna la ora 14.00 judeţul Caraş-Severin este sub cod galben de vreme severă cu intesificări ale vântului cu viteze care ating la rafală 70-90 de km pe oră. Procesul de votare continuă fără probleme în Caraş-Severin în ciuda vremii capricioase şi dacă vor fi incidente sunt pregătite echipe mixte de la ISU, Jandarmerie şi Poliţie să intervină, peste 250 de salvatori aşteaptă, a mai precizat prefectul Matei Lupu.

Paza secţiilor de votare este foarte bine asigurată şi din punct de vedere al organizării nu sunt probleme în Caraş-Severin, astfel că se poate vota pâna la ora 21.00.

De același autor

Related Articles