În data de 21 iulie 2021 va avea loc proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2021.

La nivelul județului Caraș-Severin s-au înscris un număr de 432 de candidați la 42 de discipline de concurs, pentru 40 de posturi/catedre vacante pe perioadă nedeterminată (titularizabile), 296 de posturi complete pe perioadă determinată și alte câteva sute de posturi incomplete/fracțiuni de normă.

Aceștia vor susține proba scrisă în 3 centre de concurs: Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița și Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată.

Accesul candidaților în sălile de concurs în vederea susținerii probei scrise se va realiza în intervalul orar 7.45 – 8.15, iar ora de începere a probei este 9.00, durata acesteia fiind de 4 ore din momentul distribuirii subiectelor în sălile de concurs.

Potrivit Ministerului Educației, organizarea concursului, în contextul pandemic actual, se va face cu respectarea condițiilor speciale de distanțare socială și de securitate sanitară, în conformitate cu prevederile documentelor legislative speciale instituite în România, pentru combaterea riscului de infecție cu Coronavirus SARS-CoV-2.

Rezultatele inițiale ale concursului se afișează în data de 27 iulie  2021, iar rezultatele finale în 3 august 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.