Peste 2.000 de pacienţi au venit la Clinica Nera cu leziuni grave după Covid 19. După mai multe şedinţe în camera hiperbară, cea mai mare şi cea mai performantă din România, aceştia au plecat acasă recuperaţi într-un timp foarte scurt. Oamenii au acum capacitatea de a face efort şi pot să desfăşoare orice activitate, exact aşa cum o făceau înainte de boală.

La Clinica Nera există cea mai performantă tehnologie pentru Trapia Hiperbară din România (camera germană Haux, acreditată ca echipament medical; cu rezultate imediate în recuperarea post-Covid) şi monitorizare pe indicatorii medicali.

În plus, clinica pune la dispoziţia bolnavilor din întreaga ţară şi facilităţi pentru EKG, Spirometrie, Fizio-kinetoterapie şi Dietoterapie, unele chiar în interiorul camerei hiperbare.Toate acestea, într-un cadru natural minunat aflat în vecinătatea rezervaţiei Cheile Nerei-Beuşniţa.

Specialiştii în domeniul sanitar susţin că leziunile pulmonare provocate de coronavirus se recuperează în foarte scurtă vreme prin terapia cu oxigen sub presiune.

Acest tip de cameră poate trata mai mulţi pacienţi în acelaşi timp. În conditii normale, oxigenul este transportat la celule prin legarea sa de hemoglobină. Această concentraţie crescută de oxigen în sânge face ca fiecare celulă a corpului omenesc să fie aprovizionată optimal cu oxigen, chiar şi în cazul unor afecţiuni ce deteriorează vasele sangvine sau transportul hemoglobinal, avand un efect terapeutic benefic în cazul multor patologii.

De aproape 6 luni, Clinica Nera are cele mai bune rezultate şi în recuperarea oncologică, tratarea necrozei de cap femural, vindecarea plăgilor cronice şi în rezolvarea problemelor articulare, ne-au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Sursa foto: Clinica Nera