Persoane din Bucureşti, Sibiu şi Oradea s-au vaccinat cu Pfizer la Moldova Nouă

Interes mare pentru vaccinul anti SARS CoV-2 de la Pfizer la centrul aflat în cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă. De la începutul procesului de imunizare, aici au fost folosite aproximativ 5.000 de doze de vaccin.

Activitatea continuă fără probleme, prezentându-se persoane din Arad, Sibiu, Oradea, Timişoara şi mai nou au început să vină persoane şi din Bucureşti, susţine managerul Spitalului Orăşenesc din Moldova Nouă, Sebastian Pătroi.

Comitetul de coordonare a vaccinarii a lansat harta centrelor de imunizare, pe tipuri de vaccin. Astfel, orice persoană interesată poate vedea ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile si câte persoane sunt pe listele de aşteptare.

La ora actuală, pentru Centrul de vaccinare de Str.Sf. Varavara Nr.1 din Moldova Nouă, sunt pe listele de aşteptare 73 de persoane iar pentru Centrul de imunizare de Str.Sf. Varavara Nr.2 sunt 265 de persoane, conform platformei naţionale vaccin.live.

În judeţul Caraş-Severin peste 5.000 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare pentru imunizarea împotriva COVID-19.

Autorităţile recomandă cetăţenilor să poarte masca de protecţie şi să respecte regulile generale de igienă.

De același autor

Related Articles