Echipe ale Secției de Drumuri Naționale Hunedoara au intervenit în prima parte a zilei cu 4 utilaje de deszăpezire și au fost folosite peste 30 tone de material antiderapant, pentru a curăța partea carosabilă de zăpada depusă în primele ore ale dimineții. În prezent, pe întreaga lungime a drumurilor naționale din județul Hunedoara, peste 380 de kilometri, carosabilul nu este acoperit de zăpadă dar umed, astfel că participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție și să adapteze viteza la condițiile meteo.

     Ministerul Transporturilor anunță că Guvernul României a pus la dispoziția Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara și a Secției de Drumuri Naționale Hunedoara o cantitate suficientă de material antiderapant și a suplimentat numărul utilajelor pentru menținerea tuturor porțiunilor de drum din județ în regim circulabil, de siguranță.

     Instituția Prefectului monitorizează zilnic situația drumurilor naționale din județul Hunedoara și a solicitat managementului S.D.N. Hunedoara intervenție rapidă în situațiile în care starea carosabilului este afectată de precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare.