După ce Radio România Reşiţa a difuzat săptămâna trecută în exclusivitate o filmare trimisă de câţiva tineri prin care aceştia arătau că la ştrandul Titanic din municipiul Reşiţa erau în apă lipitori şi viermi, administratorul piscinei cere drept la replică.

Acesta contestă filmarea şi susţine că tinerii au fost rău intenţionaţi. Nu au existat nici lipitori şi nici viermi în apă, explică soţia patronului turc, Cătălina Dogan.

„Nu sunt viermi în piscină, cine vrea să vorbească, vorbeşte aiurea. Poftim! Să vadă toată lumea ce este în piscină. Aici sub tobogan sunt resturi de ciment prinse de tobogan, picături de vopsea, dar nu este mizerie şi nici viermi, la fel era şi săptămâna trecută. Acei tineri clar erau rău intenţionaţi. Şi da am primit amendă de la DSP, dar nu 6.000 de lei, 1.500 trebuie să plătim în 15 zile, dacă nu atunci va fi de 6.000 de lei sau nici nu ştiu exact cât este trecut acolo. Inspectorii au venit la reclamaţie, au căutat, nu au căutat, au găsit nu au găsit dar clar e că au fost trimişi. Dar apa e bună, oamenii pot veni liniştiţi”, a precizat Cătălina Dogan.

În următoarele zile şi Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin va prezenta rezultatul analizei de apă. Un lucru este cert în acea zi apa piscinei era tulbure, verzuie, se vede clar pe filmare… iar în prezent echipa Radio Reşiţa a constatat că apa era albastră şi perfect limpede.

5 COMENTARII

  1. Adevarul este ca si fiica mea a fost în prima zi in care sa deschis strandul si sa ales cu o frumusete de conjunctivită!

  2. Eu nu cred asa ceva…sub nici o forma.!!!!1.Patronii acestui strand sunt niste oameni deosebiti,simpli si cu bun simt.2.Doua veri la rand am mers la strand aproape zi de zi….n-am facut nici macar o buba,nu m-am imbolnavit.3.n-am vazut niciodata in acea piscina viermi,lipitori sau apa verzuie.4.apa e curata,miroase si a clor(deci se dezinfecteaza),fata de alte piscine cu matasea broastei in ele.4.amplasarea piscinei e cheia…peisajul e mirific.5.convinsa sunt de ceea ce a zis doamna…despre faptul ca acei baieti au fost rau intentionati.5.cred cu tarie ca se incearca inlaturarea lor de pe piata.Sunteti preferatii mei…o sa va recomand cu drag oricand.

    • Doamna Ionela,probabil ca aceasta descriere frumoasa a strandului era de acum 2 veri,dar vara aceasta trebuia sa mergeti acolo si apoi sa va dati cu parerea. De ce ar fi acesti tineri rau intentionati,au venit cu lipitorile de acasa,doar ca sa faca reclama proasta??? Parintii mei au fost acolo si dupa o ora, au fost nevoiti sa plece din cauza conditilor.De asemenea,cunosc persoane care au facut infectii dupa ce au fost la acest strand,pacat ca nu au facut plangere !!!!

  3. Am fost acolo, apa era verzuie. Nu ştiu daca erau lipitori sau viermi, dar cert e ca a doua zi, de la o zgarietură pe tobogan mi-a puroiat degetul şi toată pielea a început să mă mănânce. Un focar de infecţie.

  4. si cu nesimtirea cum stau patronii.? impun reguli dar ei nu sunt in stare sa le respecte pe cele de un simt.E clar ca au „cosmetizat” locul .De ce nu au reactionat in aceasi zi ? Le-a trebuit timp ca sa remedieze.Sa plateasca maximul din amenda ca sa nu se mai joace cu sanatatea clientilor

Comments are closed.