Operaţiune de salvare pe Dunăre

hidro pe DunareŞase minori, care s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Dunăre, au fost salvaţi de la înec de poliţişti. Incidentul a avut loc aseară în dreptul localităţii Pojejena, a declarat pentru postul nostru de radio, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agent Ermina Echert: „În jurul orei 18.00, în urma unui apel telefonic primit de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă, poliţiştii de frontieră au fost solicitaţi pentru a interveni cu o ambarcaţie în ajutorul unor persoane ce s-au răsturnat cu o hidrobicicletă în fluviul Dunărea, pe direcţia kilometrului fluvial 1055,5, în dreptul localităţii Pojejena, la aproximativ 100 de metri de malul românesc. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj al poliţiei de frontieră cu ambarcaţiunea din dotare, împreună cu un lucrător din cadrul Poliţiei Transporturi Navale Moldova Nouă, intervenind oportun pentru salvarea celor şase persoane, aflate in pericol de înec, după ce hidrobicicleta pe care se aflau se răsturnase”.

Cei şase minori au fost încredinţaţi părinţilor, a mai spus Ermina Echert. Ei sunt localnici şi erau la scăldat şi la plajă,  în momentul în care s-a răsturnat hidrobicicleta.

(Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. sunteti penibili cu stirile voastre!!! in primul rand erau 8 persoane.
    in al 2-lea rand doar 3 din ei erau minori. in al 3-lea rand nu politia de frontiera i-au salvat ci alti doi tineri aflati pe plaja si care au plecat cu o barca dupa ei. politistii de frontiera au ajuns la final.

    in concluzie: nu sunteti in stare sa faceti nicio stire adevarata!!! pe viitor incercati si voi sa va documentati inainte de a scrie mizeriile astea.

    • In primul rand informatiile ne-au fost furnizate de biroul de presa al Politiei de Frontiera dupa cum, probabil, va puteati da si singura seama. In al doilea rand, vedeti raspunsul “din primul rand”, iar in concluzie ne cerem scuze ca nu am putut fi acolo sa ii salvam chiar noi. In final v-as mai spune ca daca v-ati saturat de noi sa stiti ca nu e necesar nici sa ne cititi si nici sa ne ascultati, ambele actiuni sunt optionale si nu obligatorii atata vreme cat nu ne ridicam la nivelul pretentiilor dumneavoastra. Va dorim o zi buna,

Comments are closed.

De același autor

Related Articles