Centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean din Timisoara, singurul non-stop din România, funcţionează fără probleme de câteva zile.

Vă reamintim că o mobilizare exemplară a permis deschiderea centrului în doar 4 zile. În ciuda sincopelor legate de platforma naţionala de vaccinare, aproximativ 400 de oameni sunt imunizaţi zilnic, atât pe timpul zilei cât şi pe timpul nopţii. Cozile de la uşa centrului ne-au demonstrat tuturor că timişenii vor să fie imunizaţi si că au încredere în personalul medical. Până ce problema legată de platforma online va fi remediată, centrul va funcţiona cu 8 fluxuri pe zi, urmând ca după remediere, 4 fluxuri să funcționeze ziua şi alte 4 noaptea aşa cum era stabilit iniţial.

Cetăţenii care au programare noaptea se vor putea deplasa pentru a se vaccina indiferent dacă Timişoara este sau nu în carantină.

Felicitari echipei exceptionale care s-a mobilizat si a muncit impecabil! Si felicitari si multumiri timisenilor pentru incredere!” transmite managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, Raul Pătraşcu.

Sursa foto: Spital Jud. Timisoara si DSP Timis