O nouă tranşă de vaccin anti SARS CoV-2 a ajuns în această dimineaţă în Caraş-Severin. Toate cele 1.986 de doze sunt de la Pfizer, deoarece pentru acest ser cererea este foarte mare în judeţ. Cum au fost împărţite aceste doze aflăm de la purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Daniel Botgros.

Dozele de vaccin au fost distribuite astfel:Centrul Medical Județean a primit 42 de doze, Centrul de la Bocșa 270 de doze, Centrul de la Bozovici 246 de doze, Centrul de la Sabin Pauta Reșița 294 de doze, Centrul de la Caransebeș 372 de doze, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă 378 de doze și Spitalul Orășenesc Oravița 384 de doze.

Vaccinurile vor continua să vină în județul Caraș-Severin iar procesul de imunizare se va desfrășura fără probleme”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al DSP, Daniel Botgros.

Vă reamintim că peste 5.200 de persoane sunt pe listele de aştepare ale centrelor de imunizare din Caraş-Severin, la începutul acestei săptămâni. Cea mai lungă listă este la centrul de vaccinare de la sala de sport a Liceului de Artă Sabin Păuţa din Reşiţa. Aici, 1.526 de persoane aşteaptă să fie imunizate.