Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin anunţă 82 de locuri de muncă disponibile în judeţ, din care 14 la Reşiţa unde sunt căutaţi, în vederea angajării, 4 vânzători ambulanţi, câte doi brutari şi muncitori necalificaţi în domeniul construcţiilor, câte un agent de securitate, lucrător comercial, strungar la maşini de alezat, zidar-pietrar, croitor-confecţioner îmbrăcăminte după comandă, consilier/expert/inspector/referent/economist în comert şi marketing.

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile la Oţelu Roşu, în număr de 43. Sunt căutaţi 15 manipulanţi mărfuri, 15 muncitori necalificaţi pentru demolarea clădirilor, 10 operatori la maşini-unelte cu comandă numerică, un cioplitor în piatră şi marmură, un muncitor necalificat în mine şi cariere şi un secretar-administrativ.

În Băile Herculane sunt disponibile locuri de muncă pentru lucrător bucătărie, spălătoreasă lenjerie şi recepţioner hotel. Câte un post de controlor calitate, magaziner şi lucrător bucătărie sunt vacante în Caransebeş. Un lucrător sortator deşeuri reciclabile este căutat pentru angajare în localitatea Bozovici.

Situaţia detaliată a locurilor de muncăa vacante este disponibilă pe www.anofm.ro la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.