Grupul de Comunicare Strategică, confirmă astăzi, 65 de cazuri de Covid-19 în Caraş-Severin.

Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin confirmă astăzi, 65 de cazuri şi nu 58 cât a comunicat iniţial la ora 13.00, Grupul de Comunicare Strategică. Purtătorul de cuvânt al DSP, vine cu lămuriri.

În urma discutiilor cu cei de la Grupul de Comunicare Strategică am reuşiţ trimitându-le situatia exactă din Caraş-Severin, să ne punem de acord asupra numărului de cazuri care uneori nu coincide cu cel de la nivel national. Ei vor actualiza de fiecare data cifrele primite de la noi si de la INSP. Astfel, potrivit DSP Caraş, numărul de cazuri confirmate astăzi este de 65. Ne aflam la un oarecare plafon, pentru ca de două zile numărul nu a mai crescut„, ne-a transmis Daniel Botgros.

Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin ne-a transmis că 12 persoane s-au vindecat de COVID-19, mai exact 4 la Reşiţa şi 8 la Caransebeş, plus cele 7 persoane vindecate la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. Nu a fost raportat niciun deces.

În plus, 658 de persoane sunt izolate la domiciliu, 63 au ieşit din izolare în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, În Caraş-Severin au mai intrat 19 persoane în carantină, după ce au venit din zonele roşii din Europa, astfel că în total, în carantină sunt 303 persoane, se arată în comunicatul transmis de DSP.

De același autor

Related Articles