Municipiul Reşiţa şi comunele Târnova, Grădinari, Berlişte, Goruia, Coronini, Naidăş, Buchin şi Pojejena îşi păstrează şi astăzi incidenţa de peste 3 la mia de locuitori în ceea ce priveşte infectarea cu SARS CoV 2.

Primele două locuri sunt ocupate de Reşiţa, municipiul care are cea mai mare incidenţă din judeţ, de 4,06 la mia de locuitori cu 343 de cazuri de SARS CoV-2, iar comuna Târnova ocupă locul secund cu 4,03 la mia de locuitori. În ambele cazuri, purtarea măştii în aer liber este obligatorie pentru următoarele 14 zile, transmite Direcţia de Sănătate Publică.

Vă reamintim că şi numărul focarelor de SARS CoV-2 a ajuns la 16 în judeţul Caraş-Severin. În ultimele 24 de ore, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au mai identificat focare noi atât în municipiul Reşiţa cât şi în Caransebeş. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în secţia de Neurologie, au fost depistate 9 persoane pozitive, cadre medicale şi pacienţi.

Probleme sunt din nou şi la Centrul de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice, 16 persoane pozitive, la Spitalul Municipal din Caransebeş un focar cu 4 persoane. Alte focare de COVID-19 au mai fost înregistrate la Ocolul Silvic Reşiţa -3 cazuri, la Centrul de Dializă 10 cazuri iar la Judecătoria Reşiţa 4 cazuri.