Ministerul Educației a lansat site-ul titularizare.edu.ro pentru anul 2021

Așteptat de cadrele didactice sau viitoare cadre didactice, care participă anual la concursul național de Titularizare 2021, site-ul titularizare.edu.ro/2021/ a fost publicat de către Ministerul Educației.

Portalul se republică în fiecare an, iar informațiile apărute sunt cele esențiale pentru procesul de angajare în sistemul de învățământ.

Concret, site-ul conține lista posturilor disponibile în școlile din toată țara.

Lista este grupată în trei categorii:

  • Posturile complete cu viabilitatea de cel puțin 4 ani
  • Posturile complete cu viabilitatea sub 4 ani
  • Posturile incomplete
  • De asemenea, pe site este postată metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2021 – 2022, aprobată prin Ordinul 5.991/11.11.2020 al ministrului educaţiei şi cercetării iar Centralizatorul privind disciplinele de învăţământ, domeniile şi specializarile, precum şi probele de concurs valabil pentru încadrarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar 2021, care a fost deja publicat în Monitorul Oficial, dar care este mult mai ușor de utilizat în varianta digitalizată.
  • Programele valabile pentru concursul din 2021 sunt și ele postate pe site.
  • De asemenea, sunt publicate informații utile referitoare la Conținutul dosarului de înscriere la Titularizare 2021 – lista actelor, certificatelor și adeverințelor pe care candidații trebuie să le depună la inspectorat

De același autor

Related Articles