Mijloacele de transport în comun, ţinte directe ale civilizaţiei străzii

Buna creştere din municipiul de pe Bârzava lasă de dorit.

Un autobuz al operatorului de transport în comun TUR Reşiţa a fost ieri după-amiaza, în jurul orei 16.15, ţinta directă a unui „tir” cu pietre din caldarâm în zona staţiei de la Cantina CSR din oraş.

Directorul general al TUR Reşiţa, Gelu Ardelean, a declarat pentru Radio Reşiţa că au fost identificaţi trei copii care au coborât din mijlocul de transport şi au ţintit asupra lui cu o piatră spărgându-i luneta. Din fericire nu a fost nimeni rănit, căci parbrizele de genul acesta, spune Gelu Ardeleanu, sunt construite să se spargă prin implozie, iar dacă vreun călător era în momentul respectiv în dreptul acestuia putea fi grav rănit.

Administratorul TUR Reşiţa pentru Radio Reşiţa:

Gelu Ardelean a mai spus că, este vorba despre o pagubă de peste 500 de euro, sumă pe care o vor achita părinţii minorilor. Poliţia locală, în urma semnalmentelor oferite de călători şi localnici, au creionat portretele acestora şi vor încerca să-i identifice pe făptaşi.

Administratorul operatorului de transport în comun, Gelu Ardelean, a mai spus că autobuzul va fi reparat provizoriu şi va ieşi pe traseu pentru că altfel lipseşte din schemă.

Pentru prevenirea unor astfel de incidente, pe viitor se va solicita primăriei Reşiţa ca poliţia locală să-şi mărească efectivul patrulelor în cartierele municipiului: Muncitoresc, Lend, Stavila şi Marginea, a mai declarat Gelu Ardelean.

Sursa foto: facebookturesiţa

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles