Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin are un nou şef! Medicul stomatolog Gheorghe Stoichescu a fost numit în funcţia de preşedinte al CJAS prin Ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Practic acesta îl înlocuieşte pe tânărul Sergiu Andreş, cel care a ocupat această funcţie timp de două luni, din data de 5 aprilie şi până în 5 iunie.

Asigurarea continuităţii servicilor medicale în beneficiul asiguraţilor dar şi o colaborare excelentă cu cetăţenii sunt doar câteva dintre obiectivele pe care Gheorghe Stoichescu le are pentru acest mandat:

„Am primit ordinul de numire ca preşedinte-director general la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin cu onoare, cu simţul datoriei şi cu gând să fac performanţă alături de o echipă capabilă şi profesionistă. Asiguratul este cel care trebuie sa fie pe primul plan alături de furnizori aflaţi în contract cu noi. Fac parte acum dintr-o echipă care face ca lucrurile să meargă aşa cum trebuie şi alături de care vom implementa normele în vigoare, deciziile de la Casa Naţională şi vom asigura continuitatea serviciilor medicale pentru asiguraţi. Nu e uşor dar facem ceea ce facem pentru cărăşeni!”, ne-a declarat Gheorghe Stoichescu.

Gheorghe Stoichescu cu o experienţă de aproximativ 20 de ani în domeniul medical, a profesat până acum ca medic stomatolog în Reşiţa dar şi în Teregova.