Vaccinarea cadrelor medicale a continuat astăzi fără probleme la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Şi preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Caraş-Severin s-a vaccinat împotriva SARS CoV-2, în jurul orei 12.00. Medicul Raluca Soran nu a avut nicio reacţie adversă în urma imunizării şi îndeamnă atât cadrele medicale care nu s-au vaccinat cât şi persoanele din grupele de risc să facă acest pas important deoarece nu există niciun pericol pentru sănătate.

Imunizarea împotriva SARS CoV-2 este sigură iar oamenii trebuie să se informeze doar din surse avizate ca să nu mai existe suspiciuni în privinţa acestui vaccin care a fost conceput de adevăraţi profesionişti în domeniu pentru a stopa această pandemie, explică președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Caraş-Severin, Raluca Soran:

Eu sunt o adeptă a medicinei alternative cu o singură condiție să nu exagerăm, deci eu personal nu-mi administrez medicamente decât din când în când mai folosesc câte o aspirină iar ultimul vaccin l-am făcut în liceu, dar acum este o cu totul o altă situație, deci virusul acesta este foarte inteligent iar noi trebuie să demonstrăm că suntem mai inteligenți decât el.

Situația este destul de gravă și faptul că atât de repede a fost creat acest vaccin este un miracol pentru noi toți și nu doresc să fie un subiect de mirare pentru că eu m-am documentat în această perioadă foarte atent pentru că îmi pasă ce se întâmplă cu mine și cu cei dragi mie și după ce am înțeles cum funcționează acest vaccin, cum a fost creat, ce efecte are, pe ce perioadă, în momentul acela am luat hotărârea să mă vaccinez și să încerc să-i conving măcar pe o parte dintre colegi să facă la fel ca să putem scăpa de această pandemie”, ne-a declarat medicul Raluca Soran.

Interviul complet pe acest subiect se poate asculta aici:

Şi tânărul medic stomatolog Bogdan Gaiţă din Reşiţa este un alt exemplu de așa DA! Acesta îndeamnă populaţia să se vaccineze împotriva SARS CoV-2. Mâine în România începe etapa a doua a imunizării. Fiecare persoană trebuie să conştientizeze importanţa acestui vaccin pentru că doar în acest mod putem scăpa de pandemie.

Bogdan Gaiţă s-a vaccinat în urmă cu o săptămână şi nu a avut nicio problemă, explică acesta.

Eu m-am vaccinat în urmă cu aproximativ o săptămână, după vaccin nu am avut absolut nicio reacție adversă, nici cea mai mică durere la locul injectării, deci a fost bine iar peste 21 de zile, aproximativ în data de 28 voi face și a doua doză de vaccin și sper că nu vor fi probleme.

Oamenii trebuie să înțeleagă că în primul rând vaccinarea înseamnă responsabilitate și părerea mea este că trebuie să fim responsabili și să înțelegem că primul pas pe care-l putem face pentru stoparea acestei pandemii este să ne vaccinăm. Recomand mai ales persoanelor vârstnice, persoanelor care suferă de anumite boli să se vaccineze pentru că eu cred că este mult mai ușor să-ți faci vaccinul, decât să te infectezi cu SARS CoV-2 și să faci o formă mai gravă. Este mult mai indicat să te vaccinezi și astfel te protejezi și pe tine și îi protejezi și pe cei din jurul tău„, ne-a declarat medicul stomatolog Bogdan Gaiță.

La scurt timp după vaccinare medicul Bogdan Gaiță a postat dovada vaccinării și pe pagina sa de facebook alături de un mesaj sugestiv destinat celor care poate încă sunt sceptici când vine vorba despre acest vaccin.

Vreau să sfătuiesc toți prietenii, toți pacienții, toate cunoștințele să se vaccineze pentru că doar așa vom putea reveni cât mai repede la o viață normală, la viata pe care ne-o dorim cu toții! Sanatate multa tuturor!

P.S: Iar pe conspiraționiști îi informez că nu m-am vaccinat nici cu apă de ploaie nici cu seringa goala și în același timp le doresc și lor multă sănătate„, a mai adăugat Bogdan Gaiță.

Vaccinarea cadrelor medicale la cel mai important spital din Caraș-Severin a continuat fără reacții adverse.