Maratonul de vaccinare împotriva SARS CoV-2 organizat la Caransebeş este un succes! Toate cele 500 de doze de vaccin au fost epuizate

UPDATE ora 13.00

Activitatea de vaccinare a fost reluată, maratonul vaccinării de la Caransebeş continuă! Organizatorii au primit acum 200 de doze de la Pfizer astfel că oamenii sunt invitaţi să vină într-un număr cât mai mare ca să se vaccineze, ne-a transmis coordonatorul acestei acţiuni, medicul Singh Bhupinder.

Maratonul de vaccinare împotriva SARS CoV-2 organizat la Caransebeş este un succes! Până la această oră, toate cele 500 de doze de vaccin Pfizer au fost administrate cărăşenilor care s-au prezentat într-un număr mare la centrul amplasat în incinta sălii de sport Valeria Borza a Şcolii Generale nr. 8. În acest moment activitatea de imunizare s-a oprit dar organizatorii dau asigurări că vor intra în posesia unei noi tranşe de vaccin.

În aproximativ o oră se va relua maratonul anti-COVID, astfel că oamenii sunt aşteptaţi să vină în continuare la Caransebeş pentru a se imuniza, ne-a declarat coordonatorul acestei acţiuni, medicul Singh Bhupinder.

Chiar nu m-am aşteptat să meargă atât de bine, de ieri şi până la această oră, în cadrul martonului au fost imunizate 500 de persoane, acum nu mai avem vaccin dar am vorbit cu domnul primar Felix Borcean şi cu domnul prefect Cristian Gâfu şi în aproximativ o oră o să primim alte doze de la Pfizer şi în aproximativ o oră reluăm activitatea de vaccinare. Le mulţumesc oamenilor că participă la acest maraton”, ne-a declarat coordonatorul acestei acţiuni, medicul Singh Bhupinder.

Maratonul vaccinarii de la Caransebes se desfăşoară pana duminica la ora 20.00. 24 de ore din 24, oricine doreste să se imunizeze se poate prezenta doar cu buletinul la centrul situat în incinta salii de sport Valeria Borza a Şcolii Generale nr. 8.

De același autor

Related Articles