Deputatul de Caraș-Severin, Luminița Jivan și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.

Câteodată trebuie să luăm niște decizii care, pe moment, ne lasă cu un gol în inimă. Așa este și în cazul deciziei mele de a părăsi organizația PSD Caraș-Severin, a anunțat Luminița Jivan într-o postare pe Facebook.

Astăzi se încheie pentru mine un capitol care a durat 11 ani. Un capitol din care am avut foarte multe de învățat, dar, în același timp, am avut parte și de numeroase bucurii și tristeți.

Însă, cu toate acestea, sunt mândră de echipa (primarii, viceprimarii, consilierii locali) din care am făcut parte în toți acești ani. Sunt mândră de colegii din administrațiile locale pe care le-am sprijinit în toți acești ani să se dezvolte!

În cei 7 ani de când facem împreună echipă -și aici mă refer la cea mai mare parte din primarii județului Caraș- se văd lucruri schimbate în bine în urma noastră! Sunt multe proiecte pe care le pot enumera, însă modernizarea și reamenajarea zonei aferente Cascadei Bigăr, asfaltarea și reabilitarea unor drumuri județene și naționale cum ar fi DN57 DN 57 A, DJ 585, 587 și DJ 572 sunt doar câteva dintre proiectele de care sunt mândră pentru că am reușit să mă implic și să le finalizez! Sunt mândră de faptul că în fiecare comună există minim o investiție la care am contribuit!

Deputatul Luminița Jivan a afirmat că a luat această decizie deoarece nu este de acord cu regăsirea pe liste a unor oameni care cu bună știință au votat pentru tăierea bugetelor comunităților locale care au atât de multă nevoie de bani pentru a se putea dezvolta și a crea condiții decente de trai.

Nu pot face parte dintr-o echipă în care se află persoane care nu au un gram de bun simț! Nu pot să concep să fiu alături de niște persoane care, prin acțiunile lor, s-au poziționat împotriva cărășenilor și apoi vin să le ceară voturi!

Nu pot face echipă cu oameni care nu înțeleg ideea de performanță, care nu pun binele cetățeanului pe primul loc și care nu vor să depună niciun efort pentru dezvoltarea propriului lor oraș sau comună, ce să mai zic de implementarea de proiecte la nivel județean!