Lugoj: Hangarul de la fostul hipodrom va fi transformat în sală de sport

Primăria Lugoj a finalizat proiectul pentru transformarea hangarului de la fostul hipodrom în sală de sport cu dotări moderne.

Obiectivul proiectului este transformarea într-o sală de gimnastică modernă cu dotările necesare, care să poată să găzduiască competiții nivel regional și să fie mediu de formare pentru sportivii competitivi pe cale de performanță.

Zona de activitate va cuprinde echipamente și aparate care să fie folosită pentru desfășurarea unui program complementar, de la gimnastică recreativă până la cea de mare performanță. În sala actuală se va schimba tâmplăria, va fi izolată și se va realiza o pardoseală corespunzătoare, va fi extinsă cu o structură metalică ce va duce sala la dimensiunea acceptate pentru o sală de gimnastică de nivel regional. De asemenea, se va realiza un nou acces în clădire.

La partener, clădirea anexă va cuprinde zona de primire, sala de restaurant, băi pentru vizitatori, bucătărie, vestiare, personal și vestiare sportivi, grupuri sanitare pentru sportivi, grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilități, sala de ședință, zonă de recuperare, zonă pregătire și multe altele.

Finalizarea proiectului are termen 24 de luni de la începerea lucrărilor. Investiția totală va fi de peste 26 de milioane de lei.

De același autor

Related Articles