Lucrările de reabilitare continuă la Staţionarul III din Reşiţa. Cadre medicale, tineri şi vârstnici, cu toţii pun umărul şi îndeamnă comunitatea să le urmeze exemplul

Lucrările de reabilitare continuă la Staţionarul III din Reşiţa. Pentru finalizarea acestui proiect şi pentru a putea respecta data de 15 august este nevoie în continuare de bani, voluntari dar şi materiale de construcţii. Cadre medicale, tineri şi vârstnici, cu toţii pun umărul şi îndeamnă comunitatea să le urmeze exemplul.

Sunt peste 100 de încăperi renovate până la această oră însă mai trebuie finalizate lucrările de la parter şi etajul 3. De la începutul acestei campanii umanitare, comunitatea civilă a contribuit cu bani şi s-a strâns suma de peste 169 de mii de lei. Din aceşti bani în zilele lucrate efectiv s-au cheltuit 168.861 de lei, pentru renovarea acestui staţionar.

Noi împreună cu voi, cumva am rupt chingile nepăsării și în scurt timp vom afirma am reușit imposibilul mulțumim oameni buni!Oameni buni, oameni frumoși, împreună și numai împreună reușim să terminăm reabilitarea/renovarea Stationar III Reșița. Să nu uităm că acest stationar III este al întregului județ. Cu mai mult, cu mai puțin, contează fiecare ajutor primit. Veniți alături de noi, pentru sufletul nostru, conștiința noastră, pentru noi toți contează enorm. Mai un pic și acest spital își va schimba denumirea de ,,spitalul groazei” în spitalul speranței, asta datorită bunătății și solidarității voastre, mulțumim!” este mesajul transmis de iniíatorul acestei campanii, Lilii Gherle.

Şi schimbarea este mai mult decât vizibilă. Totul este curat şi nou. Au dispărut pereţii scorojiţi şi cu mucegai, saltelele rupte au fost înlocuite la fel şi uşile vechi şi geamurile. Pereţii au fost pictaţi iar clădirea se poate spune că acum corespunde tuturor normelor europene.

Cei care doresc să ajute o pot face donând materiale şi bani în contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501. Doar uniți într-un crez comun, reușim imposibilul!

De același autor

Related Articles