Lucrările de modernizare a instalaţiilor electrice şi de fluide medicale sunt în grafic la Spitalul din Caransebeş

Lucrările de modernizare a instalaţiilor electrice, de iluminat şi de fluide medicale sunt în grafic la Spitalul Municipal din Caransebeş. Toate circuitele montate la etajele superioare sunt noi şi funcţionale. S-au reparat şi pereţii si în acest moment se lucrează pe etajele 2 si 3, ne-a declarat managerul de proiect, Florin Bogdea:

Ştiți că primăria Caransebeș tot timpul a avut deschidere pentru spital și am făcut o serie de investiții care se văd în momentul de față și care aducplus valoare spitalului nostru dacă știți foarte bine la spital s-au reușit o serie de investiții făcute direct de primărie cum ar fi acoperișul sau încălzirea centrală. În momentul de față mai avem acel proiect de fluide medicale unde sunt și manager de proiect, ceea ce reprezintă reabilitarea părții electrice, fluidele medicale adică acele gaze medicale necesare paturilor pentru pacienți.

Am început cu etajul 6 și în momentul de față se lucrează pe etajul 2 şi 3 și vreau să vă spun că suntem în grafic atât cu implementarea cât și cu deconturile făcute la ADR”.

Proiectul de consolidare a infrastructurii medicale a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş trebuie finalizat pâna la 31 decembrie 2023 şi are o valoare totală de peste 11 milioane de lei.

De același autor

Related Articles