Lucrările de consolidare a infrastructurii medicale a Spitalului Municipal Caransebeş sunt în grafic

Lucrările de modernizare a instalaţiilor electrice, de iluminat şi de fluide medicale, precum şi cele de montare a senzorilor de detecţie a incendiilor în Spitalul Municipal Caransebeş sunt în grafic!

Etajul 6 a fost finalizaţ, toate circuitele sunt noi şi funcţionale. S-au reparat şi pereţii şi în acest moment se lucrează pe etajele 5 şi 4, ne-a declarat managerul de proiect, Florin Bogdea:

Etajul 6, de Obstetică Ginecologie și Neonatologie, a fost terminat, deci practic a fost schimbată tabloul electric, toată partea electrică, inclusiv cu rampele de furnizare de fluide medicale pentru fiecare pat în parte, au fost instalate toate și sunt funcționale.

În momentul de față se lucrează pe etajele 5 și 4, adică la Chirurgie Plastică și Chirurgie la etajul cinci și pe etajul patru la Pediatrie Psihiatrică și Pediatrie. Aceste etaje vor fi împărțite conform graficului în trei zone. Acum se lucrează pe prima zonă, sunt aproape de finalizare cu prima zonă, etajul 5 și 4, urmând ca în maxim 2 săptămâni să finalizăm cel puțin etajul 5. Există un grafic al proiectului, eu în permanență mă duc și verific ca manager de proiect situația lucrărilor de acolo și monitorizez toată lucrarea. Lucrurile merg bine deocamdată și sperăm să finalizăm cu bine acest proiect”.


Proiectul de consolidare a infrastructurii medicale a Spitalului Municipal de Urgenţa Caransebeş trebuie finalizat pâna la 31 decembrie 2023 are o valoare totală de 11,223,069.50 lei cu TVA, iar contribuția municipalității caransebeșene este de 614,324.50 lei cu TVA.

De același autor

Related Articles