[AUDIO] Direcţia silvică: Lemn de foc suficient pentru sobele din Caraş-Severin

În Caraş-Severin, sezonul rece poate veni fără probleme. Direcţia silvică judeţeană are lemn de foc suficient pentru beneficiarii din judeţ.

Peste 40.000 de metri cubi de lemn de foc pentru încălzirea locuinţelor pune la dispoziţie Romsilva din această toamnă cetăţenilor din Caraş-Severin până la sfârşitul anului. În acest moment, în depozitele ocoalelor silvice se regăsește un stoc de peste 6.000 de metri cubi de lemn de foc din pădurile proprietate publică a statului, disponibil pentru livrare către populație.

Persoanele interesate să achiziționeze lemn de foc pot depune cerere direct la ocoalele silvice de stat sau la sediile primăriilor la care acestea sunt arondate. Potrivit datelor de pe site-ul Direcției Silvice Caraș-Severin, prețul de vânzare al unui metru cub de lemn de foc variază în funcție de specia lemnului și de modalitatea de livrare, de la 60 de lei, rășinoase și foioase moi, fasonat la cioată, până la 320 de lei, foioase tari, cu livrare din depozit.

Lemnul pentru încălzirea locuințelor este pus la dispoziţia populaţiei de către Direcția Silvică judeţeană din cele 18 depozite permanente și temporare avute în gestionare.

Dan Câmpan

De același autor

Related Articles