Suferă de cancer, dar fac tot posibilul să-şi ajute semenii! Mai multe persoane au auzit de campania umanitară „Muzică pentru viaţă” au venit la „Căsuţa de sticlă” din centrul civic şi în această zi de vineri să doneze.

Cancerul este o boala extrem de grea, iar o vorbă bună şi un ajutor financiar contează susţin cei care s-au confruntat cu o astfel de problemă. „Eu am avut cancer acum 12 ani şi Dumnezeu a fost lângă mine şi am trecut cu bine, dar să şti că am fost optimist şi aşa am învins boala”, susţine un cetăţean din municipiul Reşiţa.

„Eu am un cancer mamar bilateral, în 6 săptămâni mi-am pierdut un sân, a fost crunt, dar cu credinţă şi cu mult optimism treci peste dar să şti că radioterapia şi chimioterapia sunt crunte dar nu am renunţat am mers înainte cu Dumnezeu alături, a precizat o femeie bolnavă de cancer din Bocşa.

Şi acestea sunt doar câteva dintre cazurile prezentate de Radio Reşiţa pe 105,6 fm. Numărul bolnavilor de cancer care au ales să ajute alţi bolnavi este mare şi în cadrul acestei ediţii.

Şi în cea de-a patra ediţie a campaniei umanitare, copii au fost impresionaţi de drama bolnavilor care suferă de cancer. De exemplu, o clasă de elevi de la Generala cu NR. 2 din Reşiţa s-a mobilizat, elevii au strâns o sumă importantă şi au venit cu toţi banii la căsuţa de sticlă. Elevii de la Gen. Nr. 2 din Reşiţa au demonstrat că le pasă şi au donat astăzi peste 500 de lei pentru bolnavii care suferă de cancer.

Până Duminică şi tu ai şansa să-ţi ajuţi semenii. Nu mai sta pe gânduri, vino în centrul municipiului Reşiţa şi fă o faptă buna pentru bolnavii de cancer, pentru că mâine poţi fii tu cel care are nevoie de ajutor!

Daiana Roşca