Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Caraş-Severin a aprobat rapoartele care centralizează pagubele produse de inundaţiile şi furtunile din perioada 15 mai – 28 iunie. Atunci au fost afectate străzi, drumuri judeţene şi comunale, acoperişuri, case, ziduri de sprijin, terenuri şi culturi agricole din 9 localităţi. Valoarea pagubelor depăşeşte două milioane de lei. A fost întocmit un proiect de hotărâre de guvern prin care se solicită bani pentru refacerea infrastructurii afectate, se menţionează într-un comunicat al Prefecturii Caraş-Severin.

De fenomenele meteorologice și hidrologice au fost afectate unităţile  administrativ – teritoriale Reşiţa, Doclin, Târnova, Ticvaniu Mare, Berzasca, Brebu, Cornereva, Fârliug şi Măureni.

„Pe baza rapoartelor centralizatoare, a fost întocmit un proiect de hotărâre de guvern în vederea alocării unei sume din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru refacerea infrastructurii afectate, care cuprinde pagubele înregistrate în perioada menţionată şi în alte unităţi administrativ-teritoriale care au raportat anterior producerea acestora”.