Jandarmii montani din Caraş-Severin sunt alături de turiştii care aleg să-şi petreacă zilele libere la munte pentru a scăpa de caniculă

Si în acest weekend jandarmii montani din Caraş-Severin sunt la datorie şi vor fi alături de turiştii care aleg să-şi petreacă zilele libere la munte pentru a scăpa de caniculă.

„Temperaturile ridicate din acest sfârșit de săptămână și disconfortul termic anunțat de meteorologi, va crește numărul persoanelor care aleg să petrecă acest sfârșit de săptămână în una dintre stațiunile montane ale județului nostru. Noi, jandarmii cărășeni, vă asigurăm că vom fi lângă dumneavoastră dacă întâmpinați probleme pe palierul ordinii și liniștii publice.

În această perioadă, măsurile de ordine publică în zona traseelor turistice și în stațiuni sunt asigurate cu efective de jandarmi, pregătite să intervină în situaţii de urgenţă, pentru acordarea de sprijin persoanelor aflate în dificultate, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale. Pentru un sfârşit de săptămână fără evenimente negative, recomandăm:

-înainte de a pleca la munte, informaţi-vă asupra itinerariului propus, gradului de dificultate, stării vremii, condiţiilor climatice locale;

-folosiţi numai traseele marcate; apelaţi cu încredere la jandarmii montani şi să respectaţi indicaţiile acestora specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunță ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor şi locul unde sunt persoanele aflate în dificultate”, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

De același autor

Related Articles