Jandarmii cărăşeni au ieşit la pescuit. De contravenienţi!

Jandarmii cărăşeni au profitat de vremea bună de ieri şi au ieşit la pescuit. De contravenienţi! Pe timpul controalelor executate pe râul Caraş, au fost depistate 6 persoane care nu aveau documente legale sau care au încălcat prevederile ordonanţei de urgenţă privind pescuitul şi acvacultura.

„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale la regimul pescuitului şi acvaculturii, pe albia râului Caraş, unde se practică pescuitul amator. Pe timpul acțiunilor jandarmii au constatat 6 contravenții pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura”, se arată în comunicatul IJJ.

Jandarmii recomandă tuturor celor care doresc să desfaşoare activităţi specifice de pescuit să aibă asupra lor documentele prevăzute de legislaţie, să deţină un permis de pescuit valabil, să nu reţină peştii pescuiţi sub dimensiunile legale admise şi să nu folosească un număr mai mare de unelte de pescuit decât cel permis de lege.

(Sebastian Dragomir)