Arădenii ar putea primi informaţii de interes comunitar prin intermediul sms-urilor.
Având în vedere faptul că sunt situaţii în care oamenii trebuie să fie informaţi rapid, cum ar fi de exemplu sistarea furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii, Primăria municipiului Arad în colaborare cu o firmă de specialitate va dezvolta un program prin care arădenii vor primi sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local.
Mai mult, cetăţenii ar putea primi direct pe telefonul mobil informaţii despre investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar-gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz, sisteme de comunicaţii şi transmisii de date, etc.), transport public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu.
Cei interesaţi de acest serviciu GRATUIT nu trebuie decât să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei Municipiului, www.primariaarad.ro, meniul din stânga, secţiunea „Înregistrare pentru primire SMS”. De asemenea, înscrierea în bazele de date ale Primăriei se poate face şi în Palatul Cenad, la ghişeele de relaţii cu publicul a Primăriei Municipiului Arad.