În timp ce cadrele medicale de la Spitalul Municipal Caransebeş primesc rapelul pentru imunizare anti-COVID, unii cetăţeni din Oraviţa şi Timişoara s-au programat pentru vaccinare la Caransebeş

Spitalul Municipal din Caransebeş continuă etapa a 2 a vaccinării anti SARS CoV-2. În plus, de astăzi în unitatea medicală a început şi activitatea de vaccinare în rapel a cadrelor medicale, practic angajaţii spitalului de astăzi primesc a doua doză de vaccin anti COVID.

Pentru că activitatea de vaccinare este foarte bine organizată şi pentru că nu au mai găsit locuri în platformă, aici au fost cetăţeni din Oraviţa şi chiar şi din Timişoara care s-au înscris pe paltformă şi au solicitat să se vaccineze în unitatea din cadrul spitalului. Cu detalii, managerul interimar Daniela Drăgoi.

S-au vaccinat 564 de persoane din prima zi a etapei a 2-a până ieri, iar astăzi înecepe şi rapelul pentru etapa întâi, vorbim de cadrele medicale care de astăzi primesc a doua doză. La spital continuăm şi etapa a 2-a conform programărilor din platformă. Cu siguranţă oamenii dacă au puţină răbdare se pot vaccina. După cum bine ştiţi, programările nu le facem noi ca şi centru de vaccinare, platforma nu are o regulă după care sunt validaţi cei care se înscriu.

De exemplu, sunt persoane de la Oraviţa şi chiar de la Timişoara care s-au programt să se vaccineze aici, la Caransebeş, bănuiesc că au făcut această programare în funcţie de unde au găsit un loc disponibil ca să se vaccineze mai repede şi să nu mai aştepte. Pe zi vaccinăm aproximativ 120 de persoane şi imunizăm în două echipe în intervalul 08.00-20.00″, ne-a declarat managerul Daniela Drăgoi.

În plus, managerul Spitalului Municipal din Caransbeş face apel la persoanele vârstnice care nu au acces la internet să se programeze pe platforma de vaccinare prin intermediul medicilor de familie.

De același autor

Related Articles