În săptămâna 05 iulie –11 iulie, echipele mobile de vaccinare ale Spitalului Militar Timișoara, în cadrul campaniei de vaccinare”Orașul vaccinează satul”, vor asigura imunizarea doritorilor cu serurile J&J și Pfizer în localitățile din Timiș, după următorul program:

Marți, 06 iulie:

• Becicherecu Mic – începând cu ora 09.00;

• Moravița(rapel) – începând cu ora 9.30; Miercuri, 07 iulie

• Biled – începând cu ora 09.00;Joi, 08 iulie

• Cenad –începând cu ora 9.30;Vineri, 09 iulie

• Comloșu Mare– începând cu ora 09.30;

De asemenea continuă și activitatea de imunizare în cadrul centrului fix de vaccinare al Spitalului Militar Timișoare, situat pe Stadionul CFR (Strada Nera nr.2-4), fiind disponibile serurile Pfizer și Johnson & Johnson. Programul centrului fix de vaccinare este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Împreună învingem pandemia!

Vaccinarea este cea mai sigură şi mai rapidă cale de a ne proteja. Numai imunizarea populatiei indusă de vaccinare poate elimina SARS CoV 2. Încă de la declanşarea pandemiei actuale de COVID-19, oamenii de ştiinţă din întreaga lume au început să lucreze la dezvoltarea mai multor vaccinuri împotriva noului coronavirus, care să ofere protectie populatiei împotriva bolii cauzate de acest nou virus. Vaccinurile pentru prevenirea infectiei cu noul coronavirus sunt cea mai bună speranţă pentru a pune capăt pandemiei şi crizei sanitare globale, care au generat efecte devastatoare asupra sănătăţii populaţiei, dar şi asupra vieţii sociale şi economiei.