Caraş-Severin: 13 persoane confirmate cu COVID-19 și alte 23 vindecate

În judeţul Caraş-Severin, numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus a ajuns astăzi la 13, conform raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Până în acest moment, pe teritoriul României, dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate şi externate. 23 dintre cei vindecaţi sunt din Caraş-Severin, anunţă grupul de comunicare strategică. Autorităţile locale îndeamnă cărăşenii să stea în casă şi să respecte regulile impuse de ordonanţele militare.

Direcţia de Sănătate Publică anunţă că 1.399 persoane sunt autoizolate la domiciliu, astăzi în Caraş-Severin. 2.037 persoane au ieşit din autoizolare după cele 14 zile. Numărul persoanelor aflate în carantină a ajuns la 220 din care 52 de persoane au terminat perioada de carantinare şi au ieşit din carantina impusă de autorităţi.

Atenţie! Amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au crescut şi au următoarele valori: minim 2.000 lei şi maxim 20.000 lei. Amenda minimă pentru persoanele juridice care nu respectă ordonanţele militare a crescut de la 1.000 de lei cât era până acum, la 10.000 de lei. Aceste sancţiuni vor putea fi aplicate începând de astăzi, 2 aprilie!

De același autor

Related Articles