Imunizarea împotriva SARS CoV-2 continuă şi astăzi în Caraş-Severin cu 1.376 de vaccinuri de la Pfizer, Moderna şi AstraZeneca

Imunizarea împotriva SARS CoV-2 continuă fără sincope în Caraş-Severin. În această dimineaţă Direcţia de Sănătate Publică a primit peste 1300 de doze de vaccin de la Pfizer, Moderna şi AstraZeneca. Cum au fost împărţite aceste vaccinuri aflăm de la purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin a primit în această dimineaţă un număr de 1.376 de vaccinuri. Mai exact sunt 1.056 de Pfizer, 140 de la Moderna şi 180 de la AstraZeneca. Aceste vaccinuri au plecat către centrele de imunizare din judeţ. Mai exact, La Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa au ajuns 54 de doze Pfizer. Liceul de Artă a primit 120 de doze Pfizer, Colegiul Economic a primit 120 de doze AstraZeneca şi la Generala cu nr 6. din Reşiţa au ajuns 60 de doze AstraZeneca.

Spitalul din Caransebeş primeşte 336 de doze Pfizer şi 40 de Moderna, Spitalul din Oraviţa primeşte 408 doze de Pfizer şi 90 de doze de Moderna iar Spitalul din Moldova Nouă primeşte 138 de doze Pfizer şi 10 doze de Moderna, aşadar campania de vaccinare continuă în Caraş-Severin. Nu am avut reacţii adverse semnificative şi nu am întâmpinat alte probleme. Vaccinurile vor continua să vină, în funcţie de solicitările acestor centre“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Având în vedere ca platforma de programare se actualizează conform datelor transmise de INSP, oamenii sunt sfatuiţi să acceseze periodic aplicaţia pentru a verifica introducerea unor noi centre de vaccinare sau apariţia locurilor disponibile pentru vaccinare.

Cele mai citite

Related Articles