Goști la Givan la cea de-a cincea ediție organizată de Centrul de vizitare al Parcului Național Domogled-Valea Cernei

Centrul de vizitare al Parcului Național Domogled-Valea Cernei găzduiește sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00, cea de-a cincea ediție a manifestării GOȘTI LA GIVAN. Evenimentul pune în centrul atenției comunitățile locale din zona Parcului, oferind o incursiune în bogata lume a tradițiilor și meșteșugurilor.

Programul cuprinde o expoziție de produse tradiționale, unde vizitatorii pot descoperi gusturi autentice din zonă, de la fructe și dulceață la costume populare și obiecte artizanale. Meșteșugari talentați vor fi prezenți cu demonstrații live, oferind o perspectivă asupra măiestriei și pasiunii implicate în crearea obiectelor tradiționale.

Partea de spectacol va fi animată de elevi de la școli din zona Parcului, care vor prezenta momente artistice inspirate din folclorul local. De la dansuri și cântece tradiționale la obiceiuri specifice, programul va fi o încântare pentru cei pasionați de cultura românească.

Scopul principal al manifestării este de a promova tradițiile locale, de a încuraja producătorii locali și de a oferi o experiență autentică vizitatorilor a declarat pentru Radio Reșița, specialistul în comunicare al Parcului Național Domogled-Valea Cernei – Mariana Păsărin.

Cei care doresc să participe la GOȘTI LA GIVAN sunt așteptați la Centrul de vizitare al Parcului Național Domogled-Valea Cernei sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00.

Cele mai citite

Related Articles