Gala Excelenţei în Sănătate la Arad

Peste 400 de invitaţi au participat la a patra ediţie a Galei Excelenţei în Sănătate. Evenimentul a reunit şi anul acesta cadre medicale active în cadrul Spitalului Judeţean Arad, medici de familie din tot judeţul, dar şi medici retraşi din activitate, care de-a lungul anilor s-au remarcat prin rezultatele lor în slujba sistemului de sănătate arădean.

Distincţiile oferite de autorităţi au fost grupate în patru categorii: premii pentru întreaga activitate, premii de excelenţă, în slujba comunităţii acordate medicilor de familie şi premii pentru profesorii emeriţi care au activat sau încă predau cursuri în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Vasile Goldiş.

„Sunt onorat că această Gală a Excelenței în Sănătate devine o tradiție, pentru că ne aflăm deja la cea de-a patra ediție! Medicii care au primit distincții în această seară s-au remarcat prin dăruire și devotament în slujba arădenilor, motiv pentru care am ținut să îi aducem în fața publicului larg pentru a le oferi distincții. Din 2010, am investit și investim, prin proiectele pe care le avem, peste 90 de milioane de euro în sistemul sanitar din Arad, iar în tot acest proces de dezvoltare, resursa umană reprezintă o componentă prioritară pentru conducerea județului!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Organizatorii evenimentului au fost Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”. Distincțiile au fost înmânate laureaților de către Președintele Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca, Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Ionel Bulbuc, respectiv din partea Universității de Vest „Vasile Goldiș” de către Pr. Univ. Dr. Coralia Cotoraci – rectorul universității și Conf. Univ. Dr. Sorin Bașchir – președintele Senatului Universității.

De același autor

Related Articles