[FOTO]Lucrările de reabilitare a Vilei Popov din Caransebeş se apropie de final

Lucrările de reabilitare a Vilei Popov din Caransebeş se apropie de final.

Vila din cartierul Teiuș va funcționa ca centru de zi pentru persoanele vârstnice, grație unui proiect european al Primăriei Caransebeș în valoare de peste 5,2 milioane lei, fără TVA, iar contribuția din bugetul local a fost de peste 1,6 milioane lei.

S-au executat lucrări de consolidare, reabilitare, refacere integrală a instalațiilor de apă-canal, dar și a celor electrice și termice în interior, a fațadei, acoperișului și tâmplăriei, prin păstrarea cât mai multor elemente arhitecturale originale. De asemenea, vila a fost dotată cu mobilier nou, iar în perioada următoare și spațiile verzi din jurul imobilului vor fi reamenajate.

„Vila Popov refăcută, pe lângă faptul că este un real beneficiu pentru persoanele vârstnice, este și una din bijuteriile arhitectonice ale municipiului Caransebeș, iar renovarea ei nu face decât să completeze aspectul deosebit al Teiușului, mai ales că la doar câteva zeci de metri este și amfiteatrul pe care îl reabilităm în aceste zile.”, a declarat primarul Felix Borcean.

De același autor

Related Articles