[FOTO]Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin organizează lansarea Campaniei Naționale ,,Vaccinare și testare pentru învățare!”

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin organizează lansarea Campaniei Naționale ,,Vaccinare și testare pentru învățare!”, în data de 14.04.2021, ora 8.30, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, etajul I, în prezența secretarului de stat pentru învățământ preuniversitar, domnul Ion Sorin.

La această întâlnire vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, directori ai unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Centrului Universitar UBB din Reșița , reprezentanții federațiilor sindicale din educație –  filiala   Caraș-Severin, reprezentanți ai părinților și elevilor şi reprezentanți ai societății civile.

Dezbaterea va fi transmisă și online, cu participarea tuturor directorilor de unități de învățământ preuniversitar din județul Caraş-Severin.  

Scopul principal al Campaniei ,,Vaccinare și testare pentru învățare!” este promovarea acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor implicate în actul educațional, în vederea combaterii pandemiei Covid-19, pentru a putea reveni în siguranță, fizic, la școală, au trasmis reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin.

Parteneri în cadrul acestei campanii derulate și în județul Caraș-Severin sunt reprezentanți ai autorităților publice locale și județene și ai Direcției Sanitare Publice Județene Caraș-Severin.

Campania Națională ,,Vaccinare și testare pentru învățare!” se va derula în perioada 8-29 aprilie 2021, în fiecare județ din România.

De același autor

Related Articles