Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Anul 2021 are valenţe deosebite pentru oraşul nostru, deoarece pe certificatul de naştere al oraşului de pe Bârzava scrie „3 iulie 1771- 3 iulie 2021- în noi arde un foc, de 250 de ani!”

În această sâmbătă aducem ACASĂ pe frecvenţele radioului reşiţean un fiu al Cetăţii: Werner Henn!

Aflându-se în oraşul natal pentru câteva zile, poposeşte la Radio România Reşiţa în calitate de invitat al emisiunii „Prietenul de la 20:20 sâmbătă, 3 iulie.

Werner Henn s-a născut în 1957, la Reşiţa. Din anul  1982, alături de familia lui, s-a stabilit în Germania.

 Este un cetăţean al lumii, în a cărui poveste de viaţă există cunoaşterea inedită a unor locuri de pe întreaga planetă.

Werner Henn este unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de emisiuni culturale din Germania.

Consilier local în Baden-Baden, reşiţeanul luptă pentru drepturile germanilor, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat.

Pasionat de artă, Werner Henn este, printre altele, preşedintele Asociaţiei Teatrale din Baden-Baden şi îşi aminteşte deseori despre munca de la Teatrul G.A. Petculescu din Reşiţa, în anii tinereţii.

Mărturisiri de suflet, în exclusivitate, pentru fiecare dintre ascultătorii Radio România Reșița din partea unui român, Werner Henn, care  este un învingător în tot ceea ce și-a propus.

Emisiunea se transmite LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău