[FOTO] Un artist în devenire,Mara Muşat-Dumitru, îşi face debutul la „Prietenul de la 20:20” !

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară la emisiunea „Prietenul de la 20:20”  ne vom întâlni cu o tânără din Reşiţa care, încă de la o vârstă fragedă, şi-a dorit să facă muzică-Mara Muşat-Dumitru.

Susţinută de familie, Mara a urmat în paralel cu şcoala, cursuri de muzică la Şcoala ProMuzica & Cultura din Timişoara şi la Bucureşti, cum dealtfel se prezintă:

„Sunt Mara Muşat-Dumitru, elevă a Şcolii Crina Mardare Music Experience  din Bucureşti şi nu a existat niciun moment în care să îmi doresc să fac altceva în afară de muzică. De curând m-am întors de la Bucureşti, unde am cântat la Arenele Romane, probabil cea mai frumoasă experienţă pe scena dintre toate.”

Despre povestea ei de viaţă, despre lumea văzută prin ochii Marei şi despre proiectele sale de viitor vom afla chiar de la ea în această seară de sâmbătă  la emisiunea „Prietenul de la 20:20” .

Emisiunea se difuzează LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles