[FOTO-AUDIO] Sâmbătă, 27 iunie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu medicul Cosmin Librimir!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară de sâmbătă ne întâlnim cu omul şi  medicul  primar de  la UPU-Smurd Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cosmin Librimir.

“Viaţa e o artă, dacă te prinzi la timp, iar dacă nu te prinzi, atunci e doar o grijă-n plus”, afirmă invitatul nostru, care se mărturiseşte cu sinceritate şi altruism, dezvăluindu-ne cele mai frumoase amintiri, speranţe şi mai ales credinţe din care şi-a construit şi continuă să îşi construiască o personalitate puternică admirată de cei care-l merită şi poate judecată de cei care nu îl înţeleg.

Un dialog din care fiecare învaţă ceva, sau măcar înţelege că viaţa este o provocare la înălţimea căreia trebuie să te ridici cu demnitate.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles